Viitorul Tehnologiei

Viitorul suna bine !

Huse gratuite pentru utilizatorii de iPhone 4

Era clar că, după problemele de recepţie ale lui iPhone 4, Apple trebuia să facă ceva. Unii au sperat că oamenii lui Steve vor găsi o soluţie şi vor rechema toate modele în service pentru a le repara. Nu a fost să fie însă. Steve Jobs le-a închis gura protestatarilor cu câte o husă gratuită.

În altă ordine de idei, Steve Jobs a anunţat într-o conferinţă de presă că toţi cei care au cumpărat sau vor cumpăra iPhone 4 înainte de 30 septembrie vor primi gratuit, din partea casei, câte o husă de protecţie. Aceasta va rezolva problemele de recepţie pe care le aveau cei care ţineau telefonul cu mâna stângă.

În orgoliu-i nemărginit, Steve Jobs nu a vrut nici în ruptul capului să recunoască că este ceva în neregulă cu iPhone 4. În schimb, a făcut nişte comparaţii lipsite de temei cu alte telefoane, încercând să scoată în evidenţă că recepţia lui iPhone 4 este la fel ca cea a unor telefoane produse de Nokia, RIM sau HTC. Evident, aceştia au negat şi i-au sugerat lui Steve să-şi vadă de treaba lui.

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Arhiva

Persoane Interesate