Viitorul Tehnologiei

Viitorul suna bine !

Secrete picante despre Facebook

Iata ca Facebook nu se dezice si depaseste pragul de 500 de milioane de utilizatori, asigurandu-si astfel pentru inca foarte mult timp primul loc in topul retelelor sociale.

Pentru majoritatea dintre noi, cel mai fascinant aspect legat de Facebook este faptul ca isi are inceputurile intr-o camera de camin a colegiului Harvard, insa de-a lungul timpului, fenomenul a mai strans cateva picanterii care merita dezvaluite.

1.Pe homepage-ul original Facebook s-a aflat chipul lui Al Pacino

Inainte de schimbarea "look-ului" petrecuta in 2007, prima pagina a Facebook infatisa imaginea unui barbat, acoperita partial de un nor de coduri binare.

Identitatea barbatului misterios a fost dezvaluita de abia de curand, in cartea lui David Kirkpatrick, “Efectul Facebook” si nu mica a fost mirarea, cand am aflat ca imaginea reprezenta o poza a lui Al Pacino, prelucrata de un coleg de clasa al lui Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook.

2. Una dintre primele functii ale Facebook a fost un serviciu de transfer de fisiere

Desi este posibil ca acesta informatie sa nu existe in registrele Facebook, una dintre primele aplicatii Facebook a fost un serviciu de file sharing numit Wirehog.

A fost lansat in 2004, fiind conceput ca o aplicatie integrata a retelei.

Insa, in 2006, din cauza problemelor de securitate s-a decis excluderea serviciului din Facebook.

3. Apple si Microsoft: primele companii cu cont pe Facebook

Pana in aprilie 2006, conturile Facebook nu erau deschise pentru toata lumea, acestea putand fi create numai de catre studentii Universitatii Harvard.

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Arhiva

Persoane Interesate