Viitorul Tehnologiei

Viitorul suna bine !

Samsung ST600 şi ST100 - tradiţia dual-screen continuă

Cei de la Samsung sunt de părere că au descoperit un ingredient atractiv pentru camerele foto compacte şi două noi modele îl încorporează. Este vorba de al doilea ecran, mai mic, situat pe faţa aparatului şi care poate fi folosit pentru autoportrete. El a fost introdus prima dată pe modelele ST550 şi ST500 şi îl putem regăsi anul acesta la noile ST600 şi ST100. În ciuda faptului că cele două au formate diferite, ele vin cu acelaşi senzor de 14.2 MP şi acelaşi ecran de 3,5" sensibil la atingere. Printre alte facilităţi comunse se numără stabilizarea optică şi digitală a imagini şi filmarea la rezoluţie 1280x720.

Samsung ST600 este o compactă cu aspect clasic, al cărei obiectiv oferă un zoom 5x şi o distanţă focală minimă de 27 mm. S100 oferă acelaşi zoom optic, însă cu un obiectiv intern a cărui distanţă focală începe de la 35 mm. Ecranul frontal are acum o diagonală de 1.8", faţă de 1.5" cât a fost la primele modele şi oferă două funcţii în plus. Utilizatorii care vor să fie surprinşi în timpul unui salt în aer vor avea un temporizator afişat. În timpul saltului, camera va realiza trei fotografii în rafală pentru a putea imortaliza cât mai bine momentul. Dacă un cuplu doreşte să se imortalizeze, aparatul va recunoaşte feţele şi va declanşa automat atunci când cei doi îşi apropie capetele.

O altă funcţie comună celor două camere este navigarea prin imaginile realizate cu ajutorul înclinării aparatului. Data la care vor fi disponibile pe piaţă nu a fost anunţată, însă în Statele Unite modelul Samsung ST600 va costa 330 $, iar ST100 va avea un preţ de 350 $.

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Arhiva

Persoane Interesate