Viitorul Tehnologiei

Viitorul suna bine !

Nokia 5250, lansat oficial

După o serie de ieşiri inopinate în public, Nokia 5250 primeşte binecuvântarea oficială a producătorului finlandez. Deşi a fost anunţat oficial astăzi, apariţia pe piaţă se va mai lăsa aşteptată o vreme.

Nokia 5250 este un smartphone cu sistem de operare Symbian^1. Accentul se pune pe partea multimedia în general şi pe muzică în special. În acest sens, dispozitivul proaspăt anunţat vine cu o serie de facilităţi hardware şi software, printre care şi versiunea mobilă a popularului joc Guitar Hero 5.

Ca design, din ceea ce vedem cu toţii în pozele oficiale, putem spune că arată destul de bine, dar nu impresionează prea tare. Pare totuşi puţin cam gros, judecând după standardele actuale şi ţinând cont că nu are o tastatură QWERTY fizică.

Touchscreen-ul TFT măsoară 2.8 inch şi are un aspect 16:9. Cinefilii care se vor uita la filme pe acest telefon, vor aprecia formatul ecranului. Nici rezoluţia nu este slabă, aceasta măsurând 640 x 360 pixeli.

Partea multimedia este completată la Nokia 5250 de modulul FM care deja nu mai lipseşte nici de pe cele mai ieftine terminale şi de camera foto de doar 2 MP. Pentru stocarea fişierelor, utilizatorii se vor baza mai mult pe carduri de memorie microSD de maxim 16 GB şi mai puţin pe cei 51 MB ai spaţiului intern.

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Arhiva

Persoane Interesate