Viitorul Tehnologiei

Viitorul suna bine !

Google ne lasă să folosim mai multe conturi simultan

Numeroşi utilizatori folosesc mai multe conturi Google. Din diverse motive, sunt situaţii în care este utilă folosirea mai multor conturi. Pentru aceştia, funcţia Multiple sign-in pe care Google a început să o implementeze se va dovedi foarte utilă.

Multiple sign-in îţi permite să treci rapid de la un cont la altul şi să fii logat în mai multe conturi, pe servicii diferite. De exemplu, poţi fi logat în Gmail într-un cont şi în Google Reader în alt cont. Sau, poţi schimba rapid contul pe care îţi verifici mail-ul.

Pentru a activa această funcţie trebuie să-ţi accesezi profilul Google. Acolo, opţiunea Multiple sign-in va apărea în cadrul secţiunii Setări personale, sub adresele de mail. Odată activată opţiunea, vei putea înregistra adresele de mail atribuite conturilor tale.

După configurarea conturilor, în header-ul serviciilor Google, va apărea opţiunea de schimbare a contului. Nu trebuie decât să dai click pe adresa de mail afişată şi să alegi altă adresă, care corespunde contului în care vrei să intri.

Multiple sign-in a început să fie implementată dar nu apare deocamdată în toate conturile. Dacă nu ţi-a apărut până acum, îţi va apărea într-una din zilele următoare. De asemenea, trebuie ştiut faptul că schimbarea conturilor este posibilă deocamdată doar pentru serviciile: Gmail, Google Calendar, Google Sites, Google Reader, Google Voice, App Engine şi Google Code.

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Arhiva

Persoane Interesate