Viitorul Tehnologiei

Viitorul suna bine !

Apple calcă pedala. A V-a generaţie de iPhone apare în iarnă?

Deşi iPhone 4 s-a vândut deja în peste trei milioane de exemplare, problemele cu recepţia semnalului au lăsat cicatrici pe figura plină de mândrie a lui Steve Jobs. Aşa se face că şeful din Cupertino ar putea scurta intervalul de succedare între generaţiile de produse, cel puţin în cazul telefonului Apple.

Umblă zvonul că în ianuare 2011 va fi lansată a cincea generaţie de iPhone. În mod normal, ne-am fi aşteptat ca luna iunie să fie dedicată acestui eveniment.

Viitorul iPhone ar trebui să facă repede uitat eşecul tehnic numit iPhone 4, ceea ce înseamnă că nu va avea îmbunătăţiri hardware majore ci va fi practic un iPhone 4 fără probleme cu semnalul şi poate cu câteva facilităţi multimedia suplimentare. Tot în aceeaşi perioadă se anunţă şi o versiune de iPad mini, cu ecran de 7 inch.

Situaţia seamănă mult cu cea din cazul Microsoft Vista. Eşecul acestui sistem de operare l-a făcut pe Steve Ballmer să scoată repede Windows 7, sistem bine primit de utilizatori şi care a ajuns într-un foarte scurt timp să depăşească vânzările lui Vista

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Arhiva

Persoane Interesate