Viitorul Tehnologiei

Viitorul suna bine !

Aşteptaţi-va la un record de patch-uri pentru Windows

Era o vreme, acum câţiva ani, când aproape că nu trecea nicio săptămână fără să iasă la iveală o breşă de securitate într-unul din sistemele de operare Windows. Săptămâna viitoare vom avea prilejul să rememorăm acele vremuri, deoarece Microsoft va furniza nu mai puţin de 14 patch-uri.

Cele 14 patch-uri pe care le vom instala săptămâna viitoare, cel mai probabil miercuri dimineaţă, vor stabili un nou record pentru Microsoft. Anume, cele mai multe patch-uri lansate într-o perioadă de o lună. Acestea vor repara 34 de potenţiale probleme de securitate.

Sunt vizate nu doar sistemele de operare propriu-zise, ci şi numeroase aplicaţii Microsoft. Printre acestea, diverse versiuni de Microsoft Office, Microsoft Works şi Silverlight. În afară de versiunile Server, sunt vizate, bineînţeles, Windows 7, Vista şi XP.

Utilizatorii de Windows XP cu SP2 au fost lăsaţi pe din-afară. Deşi problemele de securitate îi vizează şi pe ei, update-urile nu pot fi instalate decât pe versiunea cu SP3. Dacă nu vor să devină riscuri de securitate pentru ei şi pentru ceilalţi utilizatori, aceştia ar trebui să-şi instaleze ultimul Service Pack pentru Windows XP.

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Arhiva

Persoane Interesate