Viitorul Tehnologiei

Viitorul suna bine !

XPERIA X10 Mini a fost ales telefonul anului la EISA Awards

Sony Ericsson are motive să se umfle în pene: micuţul XPERIA X10 Mini a fost desemnat astăzi câştigător la categoria "European Mobile Phone 2010-2011", în cadrul evenimentului EISA Awards, organizat de către Asociaţia Europeană de Imagine şi Sunet (European Imaging and Sound Association).

Reţeta succesului: designul inovativ şi îndrăzneţ. Nimeni altcineva nu a avut curajul să iasă la înaintare cu un smartphone atât de compact, iar acesta a fost unul dintre motivele pentru care a primit aprecieri din partea juriului. Sigur, fără dotările excelente, X10 Mini nu ar fi primit nicio distincţie. Combinaţia dimensiuni mici - facilităţi numeroase s-a dovedit decisivă.

Iată cum şi-a motivat juriul EISA decizia.

"Sony Ericsson Xperia X10 mini este un telefon mic, stilat şi foarte performant, cu o serie de aplicaţii precum GPS, Wi-Fi, 3G şi cameră foto de 5 megapixeli cu blitz. Telefonul rulează pe platforma Android şi oferă utilizatorilor aceleaşi beneficii ca un telefon de dimensiuni normale, chiar dacă ecranul său are doar 6,48 cm. În plus, dimensiunea şi greutatea reduse, dar şi varietatea de culori în care e disponibil, sunt o modalitate foarte bună de a atrage femeile către tehnologia smartphone-urilor".

Distincţia din partea EISA vine ca un bonus la perioada favorabilă prin care trece compania euro-asiatică. Sony Ericsson a înregistrat o creştere a profitului în prima jumătate a lui 2010.

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Arhiva

Persoane Interesate