Viitorul Tehnologiei

Viitorul suna bine !

Butonul Dislike de pe Facebook este doar o capcană

Dacă vezi pe Facebook o aplicaţie care îţi promite instalarea unui buton numit Dislike, opusul lui Like, nu face greşeal să o instalezi. Dacă deja ai instalat-o, puneţi antivirusul în mişcare pentru că ai fost infectat.

Cum utilizatorii de Facebook ştiu foarte bine, populara reţea socială are un buton numit Like pe care îl apeşi atunci când îţi place ceva, fie că e vorba de o pagină, de nişte poze sau de orice altceva. Nu există însă, şi probabil nu va exista niciodată, un buton pentru cazurile în care nu-ţi place un anumit conţinut.

Cu toate astea, mulţi utilizatori se pare că ar folosi un astfel de buton. De aceea, nişte "băieţi deştepţi" s-au gândit să îi ademenească pe doritori cu un fals buton Dislike.

Pagina acestui buton te încurajează să instalezi o mică aplicaţie pe calculator. Odată instalată, această îţi va schimba statusul pe Facebook şi se va autopromova pentru a fi instalată şi de alţii.

Totodată, aplicaţia instalată te va ruga să completezi un formular şi să instalezi o extensie de Firefox. Completarea formularului va contribui la sporirea veniturilor celui care a creat falsul buton Dislike şi aplicaţia care-l însoţeşte.

1 comentarii:

Anonim 17 august 2010 la 10:14  
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Arhiva

Persoane Interesate