Viitorul Tehnologiei

Viitorul suna bine !

Apple devine cel mai criticat brand de pe Internet

Apple este recunoscuta pentru suporterii inraiti, care duc adevarate razboaie online cu cei care indraznesc sa critice copania sau produsele acesteia. Dar iata ca lucrurile se mai schimba.


Conform unui studiu realizat de firma de analiza Brandwatch, Apple a devenit unul dintre cele mai ponegrite branduri pe Internet.


Potrivit rezultatelor cercetarii, compania din Silicon Valley este cel mai adesea asociata cu termenul “esec”. Aceasta caracterizare a aparut prima data pe Twitter, iar de atunci s-a raspandit pe Internet ca un termen general de batjocura si critica.

Studiul a aratat ca acest termen este folosit cel mai des in cazul Apple si a produselor sale.

“In ultima luna, Apple a fost mentionata de 1204 ori pe Twitter, in postari care contineau acest termen. Majoritatea comentariilor au fost indreptate fie catre brandul Apple, fie catre produsele sale – iPhone, iPad si Mac”

De mentionat insa ca nemultumirile au depasit sfera Twitter, acaparand toata blogosfera. Cele mai raspandite critici sunt legate de problemele de receptie si pierderea semnalului.
 
In urma acestui raport, conducerea Apple ar trebui sa isi puna un semn de intrebare. Compania vinde tocmai datorita filozofiei sale, iar daca aceasta filozofie dispare, vor disparea si vanzarile.

Pana acum nu sunt semne ca profiturile Apple au avut de suferit, dar acest lucru s-ar putea schimba daca feedback-urile negative continua sa apara.

Daca va intrebati ce alte companii au o reputatie proasta pe Twitter, ei bine, Facebook se afla pe locul doi, Nokia pe trei, iar BBC pe patru.

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Arhiva

Persoane Interesate