Viitorul Tehnologiei

Viitorul suna bine !

Spionaj la Apple - Steve Jobs a fost trădat de un locotenent

Ca şi în cazul altor companii importante, produsele Apple au fost de-a lungul timpului clonate cu mai mult sau, de regulă, mai puţin succes de către diverse firme obscure din Asia. La Apple însă, se pare că asiaticii au fost ajutaţi chiar de către un angajat al firmei conduse de Steve Jobs.

Paul Shin Devine, în vârstă de 37 de ani, ocupa funcţia de Manager de aprovizionare încă din 2005. Acesta s-a folosit de poziţia pe care o deţinea pentru a furniza informaţii secrete către şase companii din Coreea de Sud, China, Singapore şi Taiwan, furnizoare de accesorii pentru iPhone şi iPod.

Cu ajutorul informaţiilor primite de la Paul Shin Devine, asiaticii puteau negocia de pe poziţii mai bune contractele cu Apple. În schimbul informaţiilor, managerul lacom a primit de-a lungul anilor peste un milion de dolari.

Paul Shin Devine a fost adus în faţa instanţei unde are de înfruntat 23 de capete de acuzare printre care fraudă şi spălare de bani. Ancheta este condusă de FBI şi Internal Revenue Service.

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Arhiva

Persoane Interesate