Viitorul Tehnologiei

Viitorul suna bine !

Telefonul de 1 milion de dolari - Gresso Luxor Las Vegas Jackpot

GoldVish Le Milion Piece Unique nu mai este singurul telefon din lume care are un pret compus din sapte cifre. Tocmai i s-a alaturat Gresso Luxor Las Vegas Jackpot.

Jucaria nu costa "decat" un milion de dolari, iar daca vreti sa vi-l achizitionati, grabiti-va, nu se vor fabrica decat trei unitati in toata lumea.

Producatorul de lux Gresso este cunoscut pentru dispozitivele-urile sale incredibil de scumpe, dar prin Luxor Las Vegas Jackpot, a atins un nou nivel.

Dupa cum probabil ati ghicit, telefonul se remarca in primul rand prin diamante, mai precis diamante negre, care totalizeaza 45,5 K.

Ca si cum nu ar fi de ajuns, tastatura pretiosului dispozitiv este formata din 17 safire slefuite manul si imprimate cu laserul.

Partea din spate a telefonului este fabricata din lemn african vechi de 200 de ani, iar carcasa este din aur, cantareste 180 de grame si are o grosime de 12 mm.

Pentru cei care nu isi pot permite totusi aceast telefon, cei de la Gresso au anuntat si alternative mai ieftine. Pentru “numai” 20.000 de dolari puteti achizitiona Gresso Luxor Las Vegas, varianta fara diamante a Jackpot-ului.

Colectia Gresso Las Vegas va fi disponibila de la sfarsitul acestei luni.

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Persoane Interesate