Viitorul Tehnologiei

Viitorul suna bine !

Laptop Asus, furat în România înainte de lansare. Sau nu?

Pe 1 septembrie Asus urma să lanseze în România laptopul NX90. Nu este "orice laptop", ci un aşa-zis vârf de gamă, cu dotări tehnice, design şi construcţie foarte bune. Întâmplarea face ca acest laptop să fie furat cu mai bine de două săptămâni înainte de evenimentul de lansare. În România, bineînţeles.

Acum, fiţi atenţi la povestea care are câteva fire de aţă albă. Furtul s-a produs în interiorul unui hotel de 5 stele din Bucureşti. Cei trei făptaşi apar pe înregistrările camerelor video de supraveghere.

Şi acum întrebările. Ce căuta laptopul expus într-un hotel cu mult timp înainte de lansare? Cum se poate ieşi dintr-un hotel cu un laptop la subraţ fără să te întrebe nimeni nimic? Si, mai ales, de ce se uită hoţul direct la cameră când pleacă cu laptopul, de parcă ar fi la un reality show de Dâmboviţa? Hoţul este suficient de stupid să se lase filmat, dar în acelaşi timp suficient de inteligent încât să fure un produs foarte valoros.

Ştirea a ajuns deja pe numeroase site-uri din România şi din alte ţări. Pe bune sau nu, presupusul furt aduce o promovare masivă celor de la Asus în general şi lui NX90 în special.

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Persoane Interesate