Viitorul Tehnologiei

Viitorul suna bine !

Sony Ericsson PSP Phone, o piesă grea care ar putea face istorie

Sony Ericcson pregăteşte o piesă grea în lunile care urmează. Este vorba despre un dispozitiv ce îmbină divertismentul oferit de o consolă de jocuri portabilă cu utilitatea unui sistem de operare avansat (Android 3.0, încă în lucru), alături de alte facilităţi specifice telefoanelor inteligente: HSDPA, Wi-Fi, GPS etc. Acest concept a fost pomenit încă de acum trei ani, dar până astăzi nu au apărut informaţii concrete şi credibile.

Ceea ce vedeţi mai jos este doar o imagine editată în care sunt suprapuse un smartphone şi un controller de PSP. Prototipul dezvoltat de Sony Ericsson nu a fost încă dezvăluit. Conceptual, cam aşa va arăta: design slide , controller în loc de tastatură QWERTY, ecran touchscreen de dimensiuni mari.

Platforma va fi motorizată de un CPU Snapdragon tactat la 1 GHz, iar chipset-ul grafic va avea capabilităţi avansate de procesare 3D, ceea ce înseamnă că va putea rula jocuri cel puţin la fel de bine precum consola portabilă Sony PSP.

Iată şi câteva titluri despre care se zvoneşte că vor fi adaptate pentru consola inteligentă Sony Ericsson: God of War, Call of Duty: Modern Warfare şi Little Big Planet.

Mai multe vom afla în octombrie, când produsul va fi anunţat oficial.
 

1 comentarii:

smith bobal 7 septembrie 2021 la 19:43  

The variety of real cash playing apps in 2021 available to obtain isconstantly rising, 우리카지노 making the decision of which mobile casino app to make use of tougher than ever

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Persoane Interesate