Viitorul Tehnologiei

Viitorul suna bine !

Picnik a devenit editor de fotografii pentru Picasa Web


În urmă cu ceva mai bine de patru luni Google achiziţiona Picnik, serviciul online de prelucrare a imaginilor. Acum, acelaşi Google setează Picnik ca editor pentru fotografiile stocare pe propriul serviciu de photo sharing, Picasa Web.

Nu este o integrare a lui Picnik cu Picasa Web, aşa cum s-ar putea aştepta utilizatorii. Pur şi simplu, link-ul de editare a fotografiilor din Picasa va direcţiona utilizatorul către Picnik. O integrare propriu-zisă ar fi trebuit să presupună preluarea funcţiilor de editare din Picnik, în tot sau în parte, de Picasa Web.

Pentru cei care nu ştiu, Picnik este unul dintre cele mai populare servicii online de prelucrare a imaginilor. Acesta dispune de instrumente elementare în editarea fotografiilor, totul făcându-se online, fără a fi necesară instalarea vreunui program.

Mutarea făcută azi era previzibilă, ţinând cont că Google deţine atât Picasa Web, cât şi Picnik. Acum, Flickr şi Picasa Web, două dintre cele mai mari servicii de photo sharing, folosesc acelaşi editor. Este interesant de văzut dacă Flickr va păstra Picnik în continuare sau va opta pentru alt serviciu similar.

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Arhiva

Persoane Interesate