Viitorul Tehnologiei

Viitorul suna bine !

Timpul pierdut pe Farmville dă roade reale pe raftul din market!

Daca nu te saturasei de nebunia Farmville, care a capturat mintile sutelor de milioane de utilizatori, o noua campanie de promovare aduce produsele Farmville pe rafturile supermarket-urilor.

In cazul in care nu ti-ai setat Facebook sa blocheze update-urile Farmville pe pagina personala, sigur esti atacat zilnic cu fel de fel de mesaje.

Farmville reprezinta cel mai mare dezastru pentru corporatii, avand in vedere ca zilnic 20 de milioane de useri sunt activi pe fermele lor, petrecand ore intregi aiurea pentru a planta porumb, pentru a alinia animale domestice sau pentru a culege pomi fructiferi virtuali.

Desi valul de useri Farmville este in scadere, de cateva luni, si speram ca in curand sa ajunga istorie, jocul revine in forta, precum maneaua, aducand pe rafturile supermarket-urilor produse alimentare "proaspat culese" din Farmville.

Sunt zile de criza si oamenii vor incerca idei de afaceri din ce in ce mai ciudate, pentru a razbate situatiei financiare. Probabil se va gandi si cineva sa cumpere un teren imens pe care il va compartimenta si va inchiria oamenilor spatiul sa isi faca micile "ferme Farmville".

Cine stie, poate o sa ne trezim si cu un sistem de plata gen "farm coins".
 

3 comentarii:

Andy 6 iulie 2010 la 14:10  

Pentru mine nu are nici o logica acest joc. Pierdere de vreme. Mai bine ies la o inghetata in parc in timpul ala. Apropo de inghetata! Am plecat, mi-am facut pofta =P~

Anonim 6 iulie 2010 la 14:59  

WTF men :))
Wat's wrong with you =))

Anonim 6 iulie 2010 la 17:23  

....eh?!asta sper ca e o gluma...si eu joc..dar numi petrec ore intregi :| 5 minute imi ajung =)) si totusi..faza cu produsele pe raft e prea de tot..adica e deja exageraaaat =))

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Persoane Interesate