Viitorul Tehnologiei

Viitorul suna bine !

A aparut primul Beta al Firefox 4: Download

"Ajutati-ne sa facem din urmatoarea versiune a Firefox cel mai bun browser din lume". Aceasta replica am gasit-o pe site-ul Mozilla, care a anuntat astazi lansarea primei versiuni de testare a viitorului browser Firefox 4. 

Firefox 4 Beta are o interfata destul de asemanatoare cu cea a browserului Google Chrome si o gama mult mai extinsa de functionalitati si add-on-uri.


Odata cu aceasta versiune, tab-urile deschise vor fi pozitionate in partea de sus a browserului si nu integrate in acesta; bara de meniu a fost inlocuita de un buton, denumit simplu Firefox (aceasta functionalitate este disponibila numai pentru Windows Vista si Windows 7, urmand ca celelalte sisteme de operare sa primeasca si ele update-ul in viitorul apropiat), a fost adaugat un nou manager de add-ons precum si suport pentru HTML5 si protectie impotriva blocarii plug-in-urilor.

Desigur, imbunatatirile si noutatile aduse sunt mult mai numeroase, insa le veti putea gasi pe toate chiar pe blog-ul oficial al Mozilla.







Aflandu-se in varianta Beta de testare, este evident ca Mozilla asteapta cat mai multe pareri de la utilizatori despre noul Firefox 4.

Firefox 4 Beta 1 poate fi downloadat de aici.

Spor la testat!

1 comentarii:

Anonim 7 iulie 2010 la 20:32  

de cand il astept:D sper sa nu dezamageasca:D

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Persoane Interesate