Viitorul Tehnologiei

Viitorul suna bine !

Bluetooth 4 este gata pentru a fi adoptat

A trecut mai bine de un an de când a fost lansată versiunea 3 de Bluetooth şi nu am văzut încă foarte multe telefoane care să ofere suport Bluetooth 3. Deşi aducea un spor semnificativ de viteză, se pare că producătorii vor sări direct la Bluetooth 4.

Noua versiune nu mai aduce un salt la fel mare în cazul vitezei de transfer. În schimb, principala facilitate a acesteia este consumul redus de energie. Având acest avantaj, Bluetooth 4 va aduce un aduce un plus de autonomie dispozitivelor care îl folosesc intens.

Nu doar telefoanele vor profita de pe urma consumului redus de energie. Foarte multe alte tipuri de dispozitive, precum echipamentele medicale, vor beneficia din plin de această facilitate.

De asemenea, versiunea 4 îmbunătăţeşte compatibilitatea dintre telefoanele de mărci diferite. Cazurile în care telefoane ale unor producători diferiţi nu se conectează sau se întrerupe transferul, vor fi semnificativ mai puţine.

Odată finalizate specificaţiile, nu va mai trece mult timp până vor apărea primele dispozitive cu suport Bluetooth 4. Poate chiar până la sfârşitul acestui an vom putea vedea primele telefoane cu noua versiune.

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Persoane Interesate