Viitorul Tehnologiei

Viitorul suna bine !

Telefoanele Kin - un esec; Microsoft stopeaza productia

Telefoanele Kin ale celor de la Microsoft au fost lansate la jumatatea lunii aprilie, si inca de la inceput userii au depistat o serie de erori care i-au scazut considerabil cota de piata.

Astfel ca, la inceputul acestei saptamani Verizon, reteaua americana in care se distribuie cele doua telefoane (Microsoft Kin One si Microsoft Kin Two), a scazut pretul de la 49 dolari la 29 dolari pentru modelul low-end Kin si de la 99 dolari la 49 dolari pentru versiunea high-end.

Cum nici acest lucru nu a contribuit la o crestere a vanzarilor, Microsoft a anuntat ca Cum nici acest lucru nu a contribuit la o crestere a vanzarilor, Microsoft a anuntat ca stopeaza productia Kin.

Desigur, nici momentul ales de Microsoft pentru lansarea Kin nu a fost unul tocmai bun. Telefoanele Kin au aparut pe piata in apropiere de lansarea altor dispozitive mult mai performante, cum ar fi HTC Evo 4G sau chiar iPhone 4.

Producatorul de software a motivat stoparea productiei prin faptul ca incearca sa isi focuseze eforturile asupra lui Windows Phone 7, urmand sa integreze echipa care a lucrat la Kin in echipa Windows Phone 7.

Pe de alta parte, Microsoft a declarat ca va continua sa lucreze cu Verizon in SUA pentru a vinde actualele telefoane ramase.

In Europa, smartphone-ul celor de la Microsoft era programat pentru acesta toamna si urma sa fie comercializat prin reteaua Vodafone.

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Persoane Interesate