Viitorul Tehnologiei

Viitorul suna bine !

Motorola se va bate în tablete cu Apple

Orice pasionat de gadgeturi care realizează că o piaţă sănătoasă are nevoie de o concurenţă puternică şi, automat, de cât mai mulţi producători, se va bucura văzând cum Motorola se ridică din propria-i cenuşă. Compania americană nu doar că "mişcă" din ce în ce mai bine pe partea de telefoane, dar deja îşi arată intenţiile şi pentru segmentul de tablete.

Îşi arată intenţiile este totuşi mult spus. Nu este ca şi cum Motorola ar fi făcut vreun anunţ oficial. Este doar un zvon deocamdată, dar un zvon ce are mari şanse să se adeverească.

Nu se ştie cum se va numi. De fapt, se cunosc foarte puţine informaţii despre planurile celor de la Motorola legate de tabletă. Se pare însă că diagonala va măsura 10 inch şi va avea la bază versiunea 3.0 de Google Android, nume de cod Gingerbread.

Teoretic, lansarea ar trebui să aibă loc la finele toamnei , undeva prin luna noiembrie. Atunci, cu această ocazie, vom inaugura un nou front de luptă între Apple şi Google: cel al tabletelor.

Aşa cum Android-ul este cel mai mare duşman pentru iPhone, la fel va fi sistemul celor de la Google şi pentru iPad. Şi, probabil exact la fel ca pe piaţa telefoanelor mobile, Apple se va bate cu mai mulţi producători care vor adopta Android-ul.

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Persoane Interesate