Viitorul Tehnologiei

Viitorul suna bine !

A inceput era Starcraft: Wings of Liberty; de ieri in Romania

Jocul Starcraft a aparut in urma cu 12 ani, iar de atunci gamerii impatimiti din toata lumea asteapta o continuare. Dupa ce ne-au amagit cu varianta de test a noului joc, pe care ne-au pus-o la dispozitie in februarie, iata ca in sfarsit Blizzard a lansat ieri noapte noul Starcraft: Wings of Liberty.

Dupa ce timp de cateva luni industria de gaming a trecut printr-o faza de hibernare, acum retailerii ureaza bun venit unui joc care scoate fanii in strada.

Si pentru ca cei 12 ani de asteptare sa merite, producatorii au ales ca debutul sa fie facut la miezul noptii, cu surle si trambite, cu zeci de mii de fani din toata lumea sarbatorind lansarea mult-asteptatului joc.

Din rapoartele analistilor se pare ca Starcraft II s-ar putea vinde in 7 milioane de exemplare, generand vanzari de 350 de milioane de dolari pentru Activision.

In SUA, producatorii au pus la dispozitie gamerilor atat jocul standard Wings of Libery, care se vinde cu 60 de dolari, cat si o editie de colectie, care costa 100 de dolari.

In Romania, jocul se vinde la preturi care variaza in jurul sumei de 200 de RON pentru editia standard. Precomenzile pentru Starcraft II se pot plasa de ceva timp, dar livrarea efectiva se va face incepand cu astazi, data oficiala a lansarii.

In cei 12 ani, Activison nu a stat chiar degeaba. A lucrat la jocuri precum Starcraft Ghost, care in cele din urma a fost anulat, si la jocurile din seria World of Warcraft, care a debutat in 2004 si a devenit in scurt timp unul dintre cele mai populare jocuri de strategie din toate timpurile.

Starcraft a debutat in 1998, fiind initial disponibil numai pe PC, pentru ca apoi sa fie portat si pe Mac si Nintendo 64. Succesul a fost unul instantaneu, in acelasi an in care s-a lansat castigand premiul "Origins Award" pentru cel mai bun joc de strategie.

Ediţia specială Starcraft II Collector's Edition se vinde la preţuri cuprinse între 429 şi 457 de lei. Acest pachet cuprinde în plus faţă de discul DVD următoarele:

- The Art of Starcraft II: Wings of Liberty - o carte de 176 de pagini cu artwork-uri din Starcraft II;
- Un memory-stick USB de 2GB sub forma tablitei de identificare a caracterului Jim Raynor, pe care se afla salvate jocurile originale Starcraft şi expansion pack-ul Starcraft Broodwar;
- Un DVD cu poze, interviuri luate dezvoltatorilor şi alte detalii din spatele scenei; Un CD ce conţine coloana sonoră a jocului; Primul număr al revistei de benzi desenate Starcraft, un prequel la seria de benzi desenate ce urmeaza sa apară;
- Conţinut exclusiv de pe Battle.net, include portrete speciale pentru profilul Battle.net, semne distinctive pentru customizarea unităţilor din joc şi o versiune grafică unică a unităţii Thor.


Înainte de a comanda Starcraft II, asiguraţi-vă că sistemul vostru este capabil să-l ruleze cât de cât decent. Cerinţele minime sunt modeste, dar pentru o experienţă plăcută ar fi bine să aveţi componente mai performante decât cele menţionate mai jos.


Cerinţe PC
- 2.6 GHz Pentium IV or equivalent AMD Athlon processor;
- 1 GB RAM (1.5 GB required for Windows Vista/Windows 7 users);
- 12 GB hard disk space;
- 128 MB NVIDIA GeForce 6600 GT or ATI Radeon 9800 PRO video card or better;
- OS Windows XP sau mai nou.

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Persoane Interesate