Viitorul Tehnologiei

Viitorul suna bine !

Eminem nu stie sa foloseasca un computer

Se pare ca intrebarea cine este adevaratul Slim Shady nu este singura la care Eminem nu cunoaste raspunsul. Artistul nu este convins ca stie sa foloseasca Google, sau cel putin asa afirma.

Marshall Mathers, numele real al lui Eminem, a declarat intr-un interviu ca nu stie sa foloseasca computerul.

“Daca as invata, probabil as pierde toata ziua cautand comentarii despre mine, iar asta m-ar innebuni”, a mai adaugat cantaretul.

Afirmatiile lui Eminem au starnit adevarate critici si hohote de ras, in conditiile in care discutam despre un barbat de 38 de ani, care are si a avut acces la Internet mai bine de jumatate din viata.

Totodata, artistul ar trebui sa fie constient ca nu mai este pe buzele tuturor de mult, si prin urmare nu ar trebui sa isi faca griji ca o sa gaseasca prea multe comentarii la adresa lui.

5 comentarii:

Anonim 28 iulie 2010 la 18:33  

:)) eminem ii handicapat

Anonim 28 iulie 2010 la 19:10  

nu cred ca e adevarat

Anonim 28 iulie 2010 la 22:45  

bine face...pentru ce trebuie sa stie...daca nu foloseste...ii old school

Robby 28 iulie 2010 la 22:52  

@Anonim
Daca tu crezi ca Eminem e handicapat,deoarece nu stie sa foloseasca computerul,mai degraba esti tu decat el:)).Cu gandirea ta de no lifer:))

Anonim 28 iulie 2010 la 23:54  

nu cred..si xqm eminem nu e handicapat..macar ascultati si voi melodiile lui si incercati sa intelegeti versurile ca sa vedeti cum e si cine e eminem cu adev ...da faza cu calculatorul chiar nu cred ca e adevarata...:)

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Persoane Interesate