Viitorul Tehnologiei

Viitorul suna bine !

Atac armat la sediul Discovery Channel, în numele planetei!

Un bărbat înarmat cu pistol şi explozive a pătruns aseară în jurul orei 21 în sediul Discovery Channel din Silver Spring (Statele Unite) şi a luat trei ostatici. Aceştia au scăpat teferi, după intervenţia precisă a trupelor SWAT care l-au împuşcat mortal pe atacator.

Bărbatul a fost identificat drept James Lee, un protestatar cu antecedente. Motivaţiile sale au fost găsite într-o scrisoare cu mesaje extremiste: pe de o parte se declara un susţinător al planetei şi un promotor al binelui (salvarea speciilor pe cale de dispariţie, conservarea mediului, rezolvarea problemelor economice etc.), iar în acest context a criticat postul Discovery pentru promovarea tehnologiilor militare şi, implicit, a războiului, pe de altă parte afirma că "civilizaţia umană este o mizerie" şi că salvarea planetei se poate face doar prin scăderea populaţiei - "oprirea rasei umane de la a mai crea copii dezgustători!".

Autorul mai cerea postului Discovery Channel să creeze o nouă grilă de programe, în care să includă emisiuni despre consecinţele încălzirii globale. Întreaga scrisoare adresată Discovery se găseşte la această adresă.



0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Persoane Interesate