Viitorul Tehnologiei

Viitorul suna bine !

Google afişează rezultatele chiar în timp ce scrii

Cum vă anunţam acum mai bine de două săptămâni că se va întâmpla, Google a lansat ieri o funcţie care afişează şi actualizează pagina de rezultate chiar în timp ce tastezi. Se numeşte Google Instant şi o putem deja folosi, chiar dacă nu este disponibilă pentru România.

Google Instant nu trebuie confundată cu funcţia de completare a textului. Aceasta rămâne în continuare şi merge în paralele cu noua facilitate. Practic, în timp ce tastezi în căsuţa de căutare, vei avea în continuare sugestiile dar vei observa cum lista de rezultate se modifică în timp ce scrii.

Deocamdată, funcţia Google Instant a fost implementată doar pe domeniile de US, UK, Franţa, Germania, Italia, Spania şi Rusia. Pentru a o folosi poţi să intri pe google.com. Dacă eşti redirecţionat către google.ro, este suficient să dai click pe link-ul Google in English şi vei reveni la google.com. Dacă nici aşa nu merge, poţi încerca această adresă.

Cu Google Instant poţi accesa mai rapid primul rezultat al unei căutări. După ce tastezi o parte din text, mergi cu săgeata jos pentru a selecta una din căutările sugerate şi apeşi săgeata dreapta pentru a intra direct pe primul site din listă (I'm feeling lucky).



0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Arhiva

Persoane Interesate