Viitorul Tehnologiei

Viitorul suna bine !

BitDefender Total Security 2011 – versiune nouă, funcţii noi

Total Security este cea mai completă suită de securitate BitDefender. Aceasta oferă protecţie împotriva celor mai importante tipuri de atacuri, precum şi instrumente de întreţinere şi optimizare a PC-ului. Cei de la BitDefender lucrează deja la Total Security 2011, versiune care se află în prezent în stadiu beta.
Ca orice versiune nouă, BitDefender Total Security 2011 vine cu o serie de noutăţi. Câteva dintre ele sunt chiar interesante şi vor aduce un plus de utilitate suitei româneşti de securitate care se bate de la egal la egal cu produse celebre de afară.

 Noutăţi

Dintre funcţiile noi pe care le aduce BitDefender Total Security 2011, cele mai interesante sunt:

Noul modul de instalare - nu mai este necesară restartarea calculatorului după instalare. Înainte de aceasta se realizează şi scanarea respectiv curăţarea PC-ului.

Search Advisor - verifică în timp real fiecare link care apare în paginile de rezultate ale motoarelor de căutare pentru a evita accesarea unui site infectat.



Firewall Troubleshoot Wizard - oferă asistenţă pentru rezolvarea problemelor legate de Internet, printare în reţea şi conexiunile VPN.

Performance Optimizer - depistează aplicaţiile care încetinesc sistemul de operare şi oferă soluţii pentru optimizarea acestuia.

Nivelul de protecţie se adaptează automat resurselor calculatorului. Calculatoarele cu componente puternice vor fi configurate pentru protecţie maximă, în timp ce, în cazul PC-urilor mai slabe, vor fi dezactivate funcţiile mai puţin importante.


Alte îmbunătăţiri

În afară de funcţiile noi, BitDefender Total Security 2011 aduce diverse îmbunătăţiri funcţiilor deja existente. De exemplu, funcţia Smart Schedule promite eliberarea resurselor în cazul în care acestea sunt necesare redării unui film sau pentru un joc.

De asemenea, există trei tipuri de interfeţe, fiecare având un anumit nivel de complexitate. Utilizatori începători pot folosi interfaţa Basic, cei intermediari pot alege versiunea Intermediate, iar interfaţa Expert le rămâne, bineînţeles, experţilor.


Beta cu premii

BitDefender Total Security 2011 poate fi testat de oricine, cu condiţia să aibă un cont, sau să-şi creeze unul pe site-ul BitDefender, la adresa http://beta.bitdefender.com. Doar după crearea contului vei putea descărca versiunea beta.

Cei de la BitDefender s-au gândit să-i recompenseze pe cei care îi ajută să testeze noul produs. Aşa se face că cei mai activi testări pot câştiga un iPad sau o consolă Nintendo Wii.

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Persoane Interesate